QUI SÓC

 

 

Sóc Maria Fort Garcia, apassionada de les flors. Des de 2006 he creat les flors per a  més de 300 parelles que han confiat en el meu treball. La meva passió són els casaments i és el que més m'omple, tot i que durant els últims 4 anys he estat portant la floristeria del poble d'on sóc i visc, Calonge. Aquest 2020 arrenco de nou amb el meu nou espai creatiu Maria Fort.

 Diuen que sóc una persona molt extravertida i molt divertida, molt xerraire i sempre amb mil idees al cap.

 El color rosa em caracteritza i tot el que sigui amb aquest color, arc de Sant Martí i unicorns em fascina. No obstant això, les creacions que faig per a cada parella són personalitzades, utilitzant colors, estils i temàtiques diverses sempre d'acord amb el que cada client hem demana.

 En aquests 14 anys realitzant casaments he après molt de cada parella, proveïdors i sobretot de totes les amistats que he fet. M'apassiona poder viure una nova història d'amor amb cada parella i espero poder fer-ho durant molts anys.

  El perfil per a una estilista floral o florista, no s'ha d'atendre a ser una persona amb uns estudis concrets en aquest tema. En la actualitat, hi ha molts floristes  provinents de el disseny d'interiors, interiorista,... que encaixa molt bé en el perfil d'estilista floral....

 En el meu cas, vaig estudiar disseny gràfic a l'Escola d'Art d'Olot; durant 5 anys vaig estar treballant com a dissenyadora en una prestigiosa empresa internacional.

 A posteriori em vaig formar durant 3 anys com a florista. Em vaig iniciar com a florista compaginant el disseny gràfic dels casaments (invitacions, minutes, “seating plan”, cambrers ....) i la decoració floral.

 Que puc aportar al teu casament?

 

- Crear un espai en harmonia amb un estil d'acord amb la parella i amb el lloc.

 

- Muntar i decorar tots els racons i espais. Transformar espais efímers.