QUI SÓC

Maria Fort Garcia, apassionada de les flors i la creativitat

Des de 2006 he creat les flors per a moltíssimes parelles que han confiat en el meu treball. La meva passió són els casaments i la seva decoració.

Diuen que sóc una persona molt extravertida i molt divertida, molt xerraire i sempre amb mil idees al cap.

El color rosa em caracteritza i els colors em fascinen. No obstant això, les creacions que faig per a cada parella són personalitzades, utilitzant colors, estils i temàtiques diverses sempre d'acord amb cada client.

En aquests anys realitzant casaments he après molt de cada parella, proveïdors i sobretot de totes les amistats que he fet. M'apassiona poder viure una nova història d'amor amb cada parella.

Vaig estudiar disseny gràfic a l'Escola d'Art d'Olot; durant 5 anys vaig estar treballant com a dissenyadora en una prestigiosa empresa internacional.

A posteriori em vaig formar durant 3 anys com a florista. Em vaig iniciar en el món dels casaments compaginant el disseny gràfic i la decoració floral.

A part de fer decoracions florals per casaments, trec col·leccions de decoració floral temàtica segons l’època de l’any, l’estrella és el Nadal, i li segueix Sant Jordi...

Molt activa en el Instagram on us vaig mostrant el meu dia a dia que sempre està ple de creativitat.

Entreu en el Món Maria Fort i espero que el gaudiu tant com jo!

 

 

 

 

Maria Fort Garcia

Maria Fort Garcia

  • COM_TZ_PORTFOLIO_PLUS_FEMALE